Ge bort en förlossning!

Vad ska man ge till sin egen mamma som har allt? Det är Mors Dag snart, och jag veeet att Mammaroll och Snippkontroll inte passar alla. Därför vill vi också passa på att tipsa om att du kan ge bort en förlossning via Läkarmissionen.

Den går till en kvinna som annars hade fått föda barn hemma, ofta under väldigt osäkra förhållanden. En morsdagsgåva som kan rädda liv!

Genom att köpa en förlossning i present till mors dag ger du en fattig kvinna möjlighet att föda sitt barn på sjukhus. På Panzisjukhuset i Kongo finns bra vård till för tidigt födda barn och möjlighet att ge kejsarsnitt när det behövs. 

Hur gör du?

Köp årets viktigaste morsdagspresent genom att swisha 150 kronor till 90 00 217. Du kan också ladda gärna ned ett gåvokort genom att klicka här. 

Om du hellre vill få ett snyggt gåvobevis hemskickat eller skriva ut det på egen hand, köper du morsdagspresenten i Läkarmissionens gåvoshop. Där kan du även välja kortbetalning.

Tips!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.