Kvällsfika och möjlighet att ställa frågor

REKLAM för min egen verksamhet

Ett tillfälle att ställa frågor

Känner du att du har frågor om kroppen under eller efter graviditet? Här får du tillfälle att ställa dem!

Kvällsfika med konsultation

Något som Emma och jag testar nu till hösten är att erbjuda gruppträffar för gravida och nyförlösta. Det passar dig som har frågor om kroppen, rehab, träning eller återhämtning och som inte har något emot att föra ett samtal om dessa i grupp. Vi tror att frågor som andra ställer, och svaren på dessa frågor kan bli till gagn för fler! Vi bjuder på fika och hoppas på mysiga och givande pratstunder, helt enkelt! Du behöver veta att alla deltagare behöver dela på tiden, så om du har omfattande besvär som kräver mycket tid så ska du istället boka tid som patient.

Återkommande datum

Vi träffas 17.30-18.45 och du anmäler dig till ett eller fler av följande datum:

  • 2 oktober (Då är inte jag med pga föreläsning på annan ort)
  • 6 november
  • 4 december

Du betalar via swish när vi ses.

Anmäl dig!

Du anmäler dig till mia.fernando@arenamotion.se

Sprid gärna i gravid- och mammagrupper och till alla du känner! <<3

Comments (2)

Dum fråga kanske men hur länge kan man räknas som nyförlöst?

Absolut ingen dum fråga! De skiljer sig också nog väldigt mycket åt vilken profession du frågar. Vi fysios ser att kroppen jobbar med med successiv återhämtning hela första 12-18 månaderna, så nyförlöst är man kanske 6-9 månader ungefär. Lite flytande! Jag vet att barnmorskor definierar begreppet nyförlöst helt annorlunda.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.