Tyck till!

Vad tycker du om digitala tjänster kopplat till graviditet, förlossning och eftervård? – Var med och tyck till i en enkät till gravida eller nyblivna föräldrar!

Har du några tankar om de digitala tjänster som vården erbjuder eller skulle kunna erbjuda gravida och nyblivna föräldrar? Använder du digitala tjänster i andra sammanhang som vården skulle kunna lära av? Det kan handla om tillgång till journaluppgifter, information och kurser från vården, boka besök online eller annat som kan skötas digitalt.

Sveriges kommuner och landsting (SKL) genomför för tillfället en undersökning om hur digitalisering kan användas för att förbättra upplevelsen för kvinnor och partner som är i kontakt med mödrahälsovården. För att samla in synpunkter har SKL gjort en enkät där du kan gå in och tycka till!

Enkäten hittar du här.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.