Vi ber om ursäkt

I helgen har vi byggt om här på Bakingbabies. Det ser ni va?

Så här funkar det nu.

På huvudsidan Bakingbabies.se hittar ni översikter, sökfunktionen och kategoriträdet. Tanken är att du lättare ska kunna navigera bland ämnen du är intresserad av.

Om du istället ”vill ha det som förr” och hitta bloggens alla inlägg i ett kronologiskt flöde kan du välja att istället gå direkt in till flödet vid bakingbabies.se/flodet/.

Ursäkten då?

Jo, i fredags kväll när vi satte igång och göra uppdateringar och förändringar satte bloggen igång med att skapa hundra ”demo-inlägg”. Och nya inlägg skickas ut till de följare som valt att följa oss via e-post. Det innebär att alla ni bästisar som tycker om oss så pass mycket att ni valt att få alla inlägg via mejl, helt plötsligt blev bombade med 100 nonsensmejl en fredagkväll. Vi började förstå att det var något lurt på gång efter ungefär 10 utskickade inlägg, men då var vi mitt uppe i en installation och kunde helt enkelt inte komma åt avstängningsfunktionen.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt! Det var naturligtvis inte meningen. Du som läser detta nu på måndag morgon och har en kaos-inkorg att ta tag i – vi hoppas INNERLIGT att du har en god kopp kaffe i handen nu.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.