Stöd till fysiostudenter

Nu i Coronakrisen är det tuffa tider för många, och så även för fysiostudenterna. Utbildningen hålls på distans, och för en delvis praktisk utbildning blir detta såklart icke-optimalt. Jag tänkte därför ta tillfället och skapa en plats där vi kan dela tips på bra youtube-videos och annat för en del praktiska moment. Fyll alltså otroligt gärna på i kommentarsfältet, ni som kan!

Här är en ryggundersökning jag tycker var vettig:

På samma konto fanns undersökningar för flera områden i kroppen.

Här är en SI-ledsundersökning:

Konto med tips på träning/behandling

Mitt absolut bästa tips för inspiration till övningar och sånt är detta:

https://instagram.com/rehabscience

Stöd till fysiostudenter

Ni som jobbar mycket med andra leder eller andra saker- jag uppmanar er att göra en snabb koll på youtube och hitta ett klipp ni kan rekommendera. Posta gärna i kommentarsfältet. Så sprider vi och hjälper våra blivande kollegor så gott vi kan!

Comments (2)

Mycket bra initiativ Mia-tack för bra tips!
Jag vill rekommendera https://www.trustme-ed.com/ om man kan avvara ca 100 kr/månad. Man får både teori och praktik från många kunniga inom området.

Jag tycker physiotutors är bra! Finns på bland annat facebook och instagram, har mycket gratismaterial (också en del som kostar som jag inte har koll på).

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.