Poddar där jag medverkat

Jag fick tips av en instagramföljare om att sammanställa en lista på några av de poddar jag besökt, eftersom det kanske finns en och annan person där ute som har mer tid än vanligt att lyssna på saker just nu.

En av de första gångerna jag var med i en podd var när jag fick besöka Förlossningspodden. Det var första gången jag träffade Emma och jag håller henne varmt i mitt hjärta sedan dess. Hon är en osedvanligt bra person, lyssnare och samtalspartner,

Senast var jag med i Fysioterapeuternas podd och pratade kvinnohälsa. Där fick jag bland annat frågan om vad jag skulle genomfört för förändring om jag vore stadsminister för en dag. Det var en spännande fråga!

När jag var precis nygravid med Waldo, så där gravid så att jag helst bara ville pendla mellan att sova, äta eller kräkas. Då klämde jag också in att spela in ett poddavsnitt med Tyngre Radio. Jag tror och hoppas att det inte märks hur OTROLIGT dåligt jag mådde de där veckorna. Det kändes nästan som en oöverstiglig ansträngning att spela in den där podden, och då gjorde jag det till och med hemifrån.

När jag var i slutet av graviditeten med Waldo besökte jag Cissi Wallins dåvarande podd och pratade mammakropp och sånt. Det avsnittet hittar du här. Då hade jag betydligt ondare i kroppen och att ta sig dit var ett gissel, men jag var betydligt klarare i huvudet.

När Waldo var ganska liten besökte vi Vattnet Går och pratade om både mina egna och andras förlossningsskador. Waldo fick bajsa ljudförevigat, det är ändå en fin dokumentation över bebistiden, haha.

Precis någon av mina första veckor som tillbaka i arbetslivet efter föräldraledigheten fick jag också besöka Styrkebyrån och prata bäckenbotten och träning. Det var extremt roligt att få nörda ner mig i ämnet tillsammans med två väldigt inlästa samtalspartners.

Jag har varit med i någon eller några andra poddar vet jag, men nu hittar jag inte länkarna lätt när jag googlar.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.