Webbföreläsning om bäckenbottenskador

Det här är reklam för min egen verksamhet och webbföreläsningen ”Rehab efter förlossningsskada eller omoperation.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Reklammärkning-550x73.jpg

Webbföreläsning om bäckenbottenskador

Den syftar till att du ska förstå hur bäckenbotten fungerar och vad som händer när du får en bristning eller skada i bäckenbotten. Jag vänder mig till dig som nyligen fått en förlossningsbristning eller dig som ska opereras om på grund av en förlossningsskada. Jag går igenom läkningsförloppet, de olika faser som muskelvävnaden går igenom i sin läkningsprocess och hur du själv kan optimera läkningen. Föreläsningen vänder sig också till dig som arbetar inom området.

VEM ÄR JAG EGENTLIGEN?

Jag är specialistfysioterapeut inom obstetrik och gynekologi och är också en flitigt anlitad föreläsare inom området. 2017 blev jag utsedd till årets fysioterapeut för mitt arbete med bloggen Bakingbabies. Jag har också varit med skrivit tre böcker inom området – Mammaroll och snippkontroll, Snittkoll och mammaroll och en fackbok på ämnet bäckenbotten och förlossningsskador.

ANMÄLNING OCH BETALNING

Föreläsningen är strax över en timme lång. Om du vill se föreläsningen skickar du en anmälan till mig på info@bakingbabies.se och betalar 350 kr till swishnummer 1236340384, skriv ”Webbföreläsning”. Skicka en skärmdump på swishbetalningen tillbaks i mejl till mig (info@bakingbabies.se). När jag sett din betalning mejlar jag en videolänk till dig direkt. Länken kommer fungera först på utsatt datum och föreläsningen vara tillgänglig under ett dygn från klockan 12 fredagen 8 maj till lördagen den 9 maj. Önskar du istället betala via faktura kan du mejla mig.

Här kan du se en trailer!

JAG HOPPAS ATT VI ”SES!!

I anslutning till dygnet då föreläsningen är öppen kommer jag också ha ett blogginlägg öppet här på bloggen där du som deltagare kan ställa frågor om innehållet och få svar av mig.

(Det är också möjligt att anlita mig som föreläsare, kontakta mig här i så fall).

Comments (2)

Hej!

Jag har börjat jogga nu under våren. Har varvat gång/jogg några gånger och det har känt bra fram till idag. Idag ökade jag på joggingen och mot slutet högg det till mellan benen. Det liksom högg och ilade (alltså uppe i slidan, där man känner när man gör knipövningar). Jag gick en stund sen provade jag att jogga igen och då kände jag av detta direkt igen. Är detta den så kallade tyngdkänslan?
Jag födde mitt andra barn för 1 år och 5 månader sedan. Har lite rectocele.

Hej! Om det här är en fråga relaterad till webbföreläsningen jag släpper på fredag ber jag dig vänta med frågan tills dess, då jag släpper ett specifikt inlägg för dem som gått föreläsningen. Just gällande tyngdkänsla kan du använda sökfunktionen här på bloggen, har skrivit ett par inlägg om just det. Mvh Mia

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.