Efterlysning åt journalister

P4 Stockholm har under en tid gjort en del reportage om kvinnosjukvård, förlossningsvård och förlossningsskador. Bland annat dessa:

 Nu vill de titta på privata kliniker som säger sig hjälpa förlossningsskadade med exempelvis ”försnävning”. Dessa kliniker har ingen registeruppföljning och använder sig ibland av metoder som saknar vetenskapligt stöd, även om individen får betala dyrt för ingreppet.

 Efterlysning alltså:

Har du opererat dig för en förlossningsskada privat? Två reportrar på Sveriges radio tittar på det här området. Man får självklart vara anonym. Hör gärna av dig till dem på linn.nenzen@sverigesradio.se eller johanna.sjoqvist@sr.se

 Sprid och dela gärna!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.