Webbföreläsning om bäckenbottenskador

Det här är reklam för min egen verksamhet och webbföreläsningen ”Rehab efter förlossningsskada eller omoperation.” Den går nu i repris!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Reklammärkning-550x73.jpg

Webbföreläsning om bäckenbottenskador

Den syftar till att du ska förstå hur bäckenbotten fungerar och vad som händer när du får en bristning eller skada i bäckenbotten. Jag vänder mig till dig som nyligen fått en förlossningsbristning eller dig som ska opereras om på grund av en förlossningsskada. Föreläsningen fungerar också väl för dig som arbetar inom hälso-sjukvården och vill ha en ökad förståelse för förlossningsskador. Jag går igenom läkningsförloppet, de olika faser som muskelvävnaden går igenom i sin läkningsprocess och hur du själv kan optimera läkningen. Föreläsningen vänder sig också till dig som arbetar inom området.

VEM ÄR JAG EGENTLIGEN?

Jag är specialistfysioterapeut inom obstetrik och gynekologi och är också en flitigt anlitad föreläsare inom området. 2017 blev jag utsedd till årets fysioterapeut för mitt arbete med bloggen Bakingbabies. Jag har också varit med skrivit tre böcker inom området – Mammaroll och snippkontroll, Snittkoll och mammaroll och en fackbok på ämnet bäckenbotten och förlossningsskador.

ANMÄLNING OCH BETALNING

Föreläsningen är strax över en timme lång. Om du vill se föreläsningen skickar du en anmälan till mig på info@bakingbabies.se. Skriv namn och mejladress och att du önskar delta i webbföreläsningen. Du betalar 350 kr till swishnummer 1236340384, skriv ”Webbföreläsning”. Skicka en skärmdump på swishbetalningen i mejl till mig (info@bakingbabies.se). När jag sett din betalning mejlar jag en videolänk till dig direkt. Länken kommer fungera först på utsatt datum och föreläsningen vara tillgänglig under ett dygn från klockan 12 fredagen 10 juli till lördagen den 11 juli. Önskar du istället betala via faktura kan du mejla mig. Det tillkommer en administrativ avgift för utlandsbetalningar.

Här kan du se en trailer!

JAG HOPPAS ATT VI ”SES!!

I anslutning till dygnet då föreläsningen är öppen kommer jag också ha ett blogginlägg öppet här på bloggen där du som deltagare kan ställa frågor om innehållet och få svar av mig.

(Det är också möjligt att anlita mig som föreläsare, kontakta mig här i så fall).

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.