Arena Motion och Rehab flyttar

Kliniken jag jobbar på heter Arena Motion och Rehab. Vi flyttar till Sickla 1 mars, efter att ha funnits vid Globen.

Vi flyttar till ett nybyggt ”vårdhus” som ligger centralt i Sickla. Inom 50 meter från huvudentren vinns hållplatsen för Saltsjöbanan, Tvärbanan och lite längre bort finns busshållplatser med bussar som kör till Nacka och Södermalm.

Många duktiga kollegor!

På vår klinik kommer vi vara totalt 14 fysioterapeuter (några heter fortfarande det gamla professionsnamnet sjukgymnast). Vi är två specialister inom obstetrik, gynekologi och urologi. Våra kollegor är bland annat specialister inom ortopedi, OMT, idrottsmedicin, lungmedicin, smärtrehabilitering, mental hälsa och äldres hälsa. Alla våra kollegor har lång erfarenhet och är jätteduktiga.  Samtliga fysioterapeuter på Arena Motion och Rehab är anslutna till Region Stockholm och högkostnadsskydd/frikort gäller.  Några tar även emot försäkringspatienter. Vi har också kollegor som är naprapat, massör och personlig tränare. Våra kollegor (inte jag eller Emma) som jobbar med ”resten av kroppen” har goda möjligheter att ta emot både akut besök och nya patienter.

Kolla vad fint det är!

Det här är utanför det som kommer bli nya Arena Motion och Rehab! Vår lokal är inte färdig än, så kan inte visa bilder där inifrån.

Här tänker jag att många av mina och Emmas patienter kommer kunna landa i lugn och ro före eller efter besök, istället för att som nu sitta och försöka att inte vara i vägen med eventuell barnvagn och bebis i ett trångt väntrum.

Om jag har förstått det rätt kommer det finnas café i huset, och sen är det ju också ett stenkast till Sickla köpkvarter. Om man nu någon gång får gå i butiker eller hänga på café igen, vill säga…

Det är lite off

Jag vet att vi, både jag och Emma, har många patienter som inte bor direkt nästgårds. För många blir det längre att åka, men tvärbanan går snabbt och direktbussarna från Slussen också. Båten över till Södermalm är också trevlig!

Arena Motion och Rehab flyttar

Har du ont i ryggen, knäna eller något annat ställe på kroppen – tveka inte att boka tid till någon av våra duktiga kollegor! Hoppas att få se åtminstone några av er läsare ute i Sickla sen.

Våra kollegor kan du nå via Arena Motion och Rehabs hemsida.

Mina bokningsuppgifter hittar du här.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.