wp-1451580012090.jpeg

Välkommen till Bakingbabies!

Den här bloggen startades i början av 2012 när vi väntade vårt första barn. Joseph hade då haft en bakblogg och Mia en vanlig personlig blogg sedan några år, men vi bestämde oss för att börja blogga tillsammans istället.  Vi skapade bakingbabies som en småskalig ”gravidblogg”, mest för våra vänner och släktingar. När vår äldsta son föddes i juli 2012 fick Mia en förlossningsskada och detta ändrade riktningen på hennes yrkesliv och sedemera på vår blogg.

Vi driver bloggen tillsammans som par. Här hittar du fysioterapi, kvinnors hälsa, mat, bakning och familjeliv högt och lågt. Vi tror på idén att ha en blandning av inlägg eftersom det gör det mer intressant att följa och läsa.

Mia

Mia är fysioterapeut och jobbar efter 2012  inriktat mot gravida, nyförlösta och kvinnor med gynekologiska besvär, och bloggen har kommit att riktas mycket om detta. Mia är sedan 2018 godkänd specialistfysioterapeut inom obstetrik, gynekologi och urologi.

Joseph

Joseph är i grunden farmaceut och jobbar på ett läkemedelsföretag i Stockholmstrakten.  På fritiden jobbar han på kolonilotten eller bakar surdegsbröd. Förutom att skapa utrymme i vardagspusslet för Mias engagemang så står han för en massa jobb bakom kulisserna i våra sociala medier, men dyker upp då och då med inlägg och betraktelser.

Tillsammans har vi tre söner, Wollmar född juli 2012, Wilfred född maj 2014 och Waldo född oktober 2018. Vi bor i Stockholm.

Guldhjärtat 2016

Vi finns även på www.facebook.com/bakingbabies.blogg samt på instagram.

5 Comments

 • Hej!
  Jag har haft ont i höger ljumske sedan barndomen. Livet har rullat på. Två barn. Sjuksköterska med lite skör rygg. MR ja S1led mm Arthros nu lite här och där. ..Väldigt ont i ljumske mm i ca 4 år. Hunnit bli 67 + och försökt med de mesta innan min Fysioterapeut och teamkollega (KOL) undersökte mina lustiga, eller mindre lustiga faktiskt, besvär. Googlade fram er sida igår OCH idag….. Gnuggat tennisboll i ljumske x2 och är bättre!!!! 4 år eller låt säga 40år (första grav) vill bara säga Tack för hjälpen ska följa bloggen nu
  Susanne

 • Jag blev rekommenderad av Akut läkaren igår att för hjälpen av fysioterapruter.
  Jag har lidande långvarig förstoppning i flera år och bäjade blöder. Min vanliga Husläkare har gjort flera blodprov, gett mig olika pulver/medicin också koloskopi undersökning 12 februari, men ingen av dessa hjälpa mig.
  Gårdagens fick jag träffat en akut läkaren och hon rekommenderade klartrena till Er. Jag har fått min dotter 2014 november.
  Förstoppning och Hemorrojder (gjorde en gång för borttaget, men återkommer), hemskt sömnbrist som jag inte ville leva och inte orka att kämp längre.
  Please boka en tid så fort som möjligt om ni var snäll!

  • Hej! Du behöver kolla in informationen här på sidan angående att boka tid. Du bokar själv tid och det är först till kvarn till de nybesökstider som släpps, de ligger sällan ute mer än 10 minuter och det är väldigt svårt att få tag i en tid.

 • Hej Mia,
  Jag undrar om det finns någon fysioterapeut du skulle rekommendera i Göteborgsområdet som är inriktad på besvär efter graviditet/förlossning och som kan hjälpa mig att komma tillbaka och börja träna efter två täta graviditeter? Med vänlig hälsning, Anna Högnelid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *