Föreläsningar

Boka Mia Fernando som föreläsare

Mias förmåga att kommunicera har bidragit till att sätta ljuset på fysioterapeuters kompetens i relation till det samhällsaktuella ämnet kvinnors hälsa i samband med graviditet, förlossning och de ibland livslånga komplikationerna efter en förlossning. Med sitt engagemang och sin förmåga att kommunicera visar Mia hur fysioterapeuters kompetens kan användas för att förbättra möjligheterna för kvinnor att leva hälsosamma liv.

– Ur förbundsstyrelsens motivering från ”Årets fysioterapeut 2017”

Mina föreläsningar täcker en rad olika områden inom fysioterapi, kvinnohälsa och förlossningsskador utifrån både patient- och fysioterapeutperspektiv med ett stadigt fokus på vård utifrån feminism och patientdelaktighet.

Några exempel på föreläsningar jag hållit det senaste året:

  • Fysisk träning postpartum
  • Fysioterapiska behandling vid endometrios
  • Allt du behöver veta om bäckenbotten
  • Patientperspektiv på förlossningsskador och förlossningsvård
  • Undersökning och bedömning av bäckenbottenfunktion

Varje föreläsning blir naturligtvis skräddarsydd efter behov och önskemål.

Från tidigare uppdragsgivare

”Kombinationen föreläsning och bäckenbottenworkshop gav deltagarna en unik förståelse och helhetsupplevelse.”


– Arrangör av bäckenbottenworkshop

” Mia är proffsig, kunnig och väjer inte för det som är svårt eller problematiskt”

– Åhörare till föreläsning om förlossningsskador

”Mia Fernando har deltagit i den stora satsningen om förbättrad vård till kvinnor efter förlossning som har drivits i region Stockholm. Mia har hållit föreläsning om träning efter förlossningen vid 17 utbildningstillfällen. Hon har varit en otroligt uppskattad föreläsare! Hon har kompetens, är lyhörd och har ett brinnande intresse.”

Samordningsbarnmorska MVH-enheten

Mia har varit med och planerat, arrangerat och hållit i både föreläsningar samt arbetsgrupper vid våra nationella och regionala konferenser. Hon är mycket kreativ och har ett pedagogiskt sätt att prata om komplexa frågor. Genom berättelser från flera kvinnor ger hon en bredd i patienternas perspektiv inom kvinnosjukvården.

Projektledare Sveriges Kommuner och Landsting

Vill du veta mer eller boka in en föreläsning? Kontakta mig för offert! När du använder formuläret sparas dina kontaktuppgifter för att kunna kontakta dig.

Föreläsningsförfrågan
Namn
Antal personer
Ort
Ange även önskemål om föreläsningens längd
Beskriv sammanhanget och önskemål om föreläsningens inriktning
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.