Hoppa till innehåll
Hem » Kontakta Bakingbabies

Kontakta Bakingbabies

Använd gärna sökfunktionen på bakingbabies förstasidan. Vi svarar inte på mejl med frågor där svaren redan finns tillgängliga i form av artiklar på hemsidan.

Observera att vi inte alltid har möjlighet att svara individuellt på alla mejl som kommer in. Om du har en fråga som inte redan finns besvarad kan din fråga läggas i kön där vi svarar på frågor i form av artiklar i flödet. Kön är i regel så pass lång att inläggen kommer ut ungefär 2-3 månader efter att du mejlat. Du får själv hålla koll på bloggen för att läsa ditt svar.

Kontakta oss

  Boka tid

  Mias patientarbete bedrivs på Meja Kvinnohälsa i Farsta.

  Det läggs ut nya bokningsbara tider när Mia avslutat en patient eller då hon får oförutsedda återbud. Du kan därför behöva hålla koll ofta och kontinuerligt för att kunna få en tid. Ofta ligger de lediga tiderna heller inte ute mer än 10-20 minuter pga väldigt högt tryck. Därför ser det ofta ut som att det ”aldrig” finns några tider.

  Här kan du se Mias webbtidbok.

  Det är ingen idé att mejla för att fråga efter nybesökstider.

  Image result for på uppdrag av region stockholm
  Mia jobbar på uppdrag av Region Stockholm

  Kollegor inom kvinnohälsa finns att hitta här.

  Om BakingBabies

  Den här hemsidan startades i början av 2012 när vi väntade vårt första barn. Joseph hade då haft en bakblogg och Mia en vanlig personlig blogg sedan några år. Vi skapade bakingbabies som en småskalig “gravidblogg”, mest för våra vänner och släktingar. När vår äldsta son föddes i juli 2012 fick Mia en förlossningsskada och detta ändrade riktningen på hennes yrkesliv. Nu är bakingbabies en webbportal som samlar Mias arbete med artiklar, böcker, föreläsningar och kurser.

  Mia

  Mia har en grundexamen som fysioterapeut sedan 2008, en magisterexamen sedan 2012 och är sedan 2018 godkänd specialistfysioterapeut inom obstetrik, gynekologi och urologi. Utöver bakingbabies är hon även med och driver kontot @skam_densomger sig på Instagram samt pluggar kreativt skrivande.

  Joseph

  Joseph är i grunden farmaceut och jobbar på ett läkemedelsföretag i Stockholmstrakten.  På fritiden jobbar han på kolonilotten eller bakar surdegsbröd.

  Tillsammans har vi tre söner, Wollmar född juli 2012, Wilfred född maj 2014 och Waldo född oktober 2018. Vi bor i Stockholm.