Kejsarsnittsärr 5 månader

Någon som är intresserad av ärrläkning? Jag vet att det är extremt olika beroende på hursant läkkött man har och hur skicklig kirurgen har varit. Men det här är min fem månader långa resa efter snittet.

Juni, en månad efter
image

Juli, två månader efter
image

Augusti saknar bild, ledsen…
September, fyra månader efter
image

Oktober, fem månader efter
image

Snyggt resultat, va?!
Det kommer ett inlägg om hur känselbortfallet har förändrats också.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.