Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » “Frisk konkurrens”

“Frisk konkurrens”

  • av

Jag vill bara ge ett litet förtydligande och svar på Mias förra post gällande vad Big Bird lyssnar på och inte.

Svartsjuka  är kanske inte riktigt det ord som jag skulle välja. Snarare “frisk konkurrens“.
Jag önskar helt enkelt att mitt barn ska känna igen min röst bättre än någon annan (bortsett från Mias såklart). När Biggie gråter och inte vill sova vill jag hellre se att hen känner tröst i min röst än att jag ska behöva slå på Jasons playlist. Missförstå mig rätt nu. Självklart vill jag att vårt barn ska tycka om musik och uppskatta det. Men här handlar det om…
Äsch. Jag ger mig. Jag är svartsjuk, så eller är det. Jättesvartsjuk att någon annan än Mia ska påverka bäbis mer än jag. Men det är jag minsann stolt över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *