Kosttillskott

image

Slapparsöndag idag igen. Mia ligger på soffan på vår balkong och samlar D-vitamin till sig och Big Bird. Idag blir det Boeuf Bourguignonne gjord i järngryta och då blir det järntillskott! Hurra för naturliga tillskott!

image

Plötsligt händer det!

Jag vet inte hur jag ska säga detta utan att verka korkad, men: Min fru är gravid! Hon är jätte gravid! Det kom liksom över mig när vi höll på att borsta tänderna ikväll och Mia tappade något och böjde sig ner för att plocka upp det. Och hon är JÄTTE gravid! Magen är liksom inte på något sätt som hon vore tjock, fast hon är det. Men på ett annat sätt. Liksom mera trekantigt. Fattar ni. Bilden nedan får representera allt:

image

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.