Slödag – söndag

Vi kom ur sängen vid tio idag. Sen åt vi frukost och kollade på lite play-TV. Sen hade vi högtflygande planer på att vara effektiva – städa, laga och äta lunch, och gå till kyrkan.

Efter frukost kände jag mig väldigt trött igen och somnade i soffan och sov nästan tre timmar. Sedan vaknade jag till litegrann, men inte mer än att jag lät mig ledas ut till soffan på balkongen och fortsätta sovandet/slöandet.

Under tiden hann Joseph städa undan frukosten, diska och städa lite i köket, börja med middagens långkok samt förbereda en snabbare lunch.

Efter lunch så kände jag mig fortfarande helt slut. Jag hade fortfarande ett ärende på stan jag var tvungen att göra, och i min snigelfart hade jag aldrig hunnit med både det och att komma i väg till kyrkan.

Dagens besök i kyrkan fick tyvärr strykas, ärendet på stan gjordes lite snabbt. Sen dess har jag halvsovit i soffan resten av dagen.

Magen växer verkligen så det knakar. Just nu tycker jag att den blir större för varje gång jag ser mig i spegeln. Och livmodern som känns så tydligt precis under huden växer så väldigt.

Det är en väldigt konstig känsla, det här med att känna sin egen livmoder. Men den är väldigt distinkt palperbar. Jag undrar om det går att peta på Big Bird som h*n känner det också…

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *