Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Tack och tack

Tack och tack

En bra sak är att jag inte är riktigt lika trött längre. Visst, jag förstår också att det inte är helt normalt att sova sig igenom en söndag bara sådär. Men för några veckor sedan visste jag ju knappt hur jag skulle ta mig hem från jobbet på eftermiddagarna, så trött var jag.

Idag är jag också riktigt tacksam över att ha en bra chef som ställer upp när det behövs.

Och jag är superduperglad över att jag imorgon ska ha mina sista intervjuer och observation till uppsatsen. Sen ska allting bara bearbetas och skrivas ihop, och sen kommer jag så småningom kunna bli klar till examen i maj/juni. Perfekt!

Jag gläds också så otroligt över tanken att vi åker till Sri Lanka om två och en halv vecka. Tack käre gode Gud för semester och för möjligheten att åka till en vänlig paradisö i indiska oceanen!!

Tacksam är jag också över att Joseph just nu står och steker panerad fisk, gratinerar blomkål och gör potatismos till middag. Han är bäst!

Alla hjärtans dag

I vårt förhållande är vi inte särskilt stora på det här med att fira speciella dagar. Födelsedagar är en grej, men vi brukar knappt ens köpa julklappar till varandra. Vi jobbar ju båda och känner att vi har förmånen att kunna köpa saker vi behöver utan att det behöver förkläs till julklappar. Vi brukar hellre lägga pengar på upplevelser tillsammans – resor eller i mindre format goda middagar.

Alla hjärtans dag är något vi firade våra första år som nyförälskade, mest för att vi ändå var inne på temat med hjärtan och gulligull.

Men i år sa jag till med all tydlighet. Jag behöver uppmärksammas och belönas. Vi har också en sån relation, där vi båda faktiskt säger till hur vi vill ha det. Det är ju omöjligt att gå runt och gissa vad den andra hoppas på, när vi annars mestadels är rationella och ganska ickeromantiska.

Så, jag önskade mig alltså någonting på alla hjärtans dag.

Och nyss plingade det på dörren, och där stod min älskade med presenter i händerna!

image

Nu blev bilderna ganska fula, men det är väldigt fina rosor och en ask med goda jordgubbskolor!

Jag älskar honom så! Med eller utan alla hjärtans dag-presenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *