Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » När hände det där?

När hände det där?

Idag är kvällen när den frågan har ställts två gånger.

Jag träffade “vår” spinninginstruktör, ej tjej vars pass vi har gått på regelbundet sedan några år tillbaks. Sedan årsskiftet har jag inte varit på något av hennes pass, jag har inte pallat. Istället har jag gått på de lite kortare passen efter hennes.

Idag träffades vi i förbifarten på gymmet. Hon frågade varför jag skulle gå på passet efter hennes och varför jag inte varit där på så länge. Jag förklarade att jag är gravid och tar det något lugnare med träningen.

Hennes spontana svar var:

När hände det här??

En ganska rolig fråga, faktiskt. Vad skulle jag svara?

Ja, det var en kväll i oktober…

Njae. Jag svarade bara att jag är i vecka 18 och att vi får bebis i juli.

Då svarade hon såklart allt det vanliga med grattis och så, innan hon frågade hur gammal jag var och ojade sig lite över att jag var yngre än henne och att hon själv borde börja fundera på det där…

Den andra episoden med samma fråga hände nyss. Joseph tittar på min mage och pekar “När hände det där??”

Den är stor ikväll. Ni ska få se senare.

Vi ska på ultraljud nästa vecka.

På lappen jag fick av barnmorskan skrev hon att jag ska vara kissnödig när jag kommer. Exakt hur kissnödig ska jag vara? Vi ska dit klockan 7,45 – jag får väl kissa när jag vaknat? Annars kommer det bli svårt att överhuvudtaget gå till barnmorskemottagningen.

När jag googlar runt verkar det vara lite olika bud, men ingen verkar direkt ha behövt ha sprängfylld blåsa under ultraljudet.

Vad säger ni kära läsare? Erfarenheter, någon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *