Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Tecken?

Tecken?

  • av

När väckarklockan ringde för en drygt timma sedan bestämde jag mig för att ta en timmas sovmorgon.
Mia vaknade till och vi ommobiliserade så att vi låg i sked. Jag tog tillfället att hålla om hennes mage. När jag ligger där och undrar om inte jag kommer att kända en liten spark snart så händer det!
En rejäl kick! Och sen en till, rätt upp i solar plexus. Sparkarna är så kraftiga och töjer så ut på huden att jag tror mig kunna känna att den har precis fem tår på varje fot.
Sedan börjar det riktigt skumma, då Biggie sträcker ut ett pekfinger som känns tydligt att dess nagel sticker mig på fingret, genom Mias mage och hud. Vänta nu, är allt detta ens möjligt?
Det börjar osa katt på riktigt när Simon (vår nattliga gäst, se föregående inlägg) kommer med en bricka med gröt i en stor skål med två skedar i och en burk sylt och är pigg och glad, samt böjer sig ner och fram utan besvär (han smällde ju i svanskotan igår).
Jag börjar äta gröten, berättar det fantastiska som precis hänt och säger att han inte hade behövt besvära sig över att fixa frukost till oss. Samtidigt inser jag att allt är en dröm.
Nu i de vaknas land, har jag precis ätit upp sista skvätten från yoghurtpaketet, Simon och Mia ligger och sover fortfarande och jag funderar över de där icke-sparkarma.
Detta kanske är ett tecken? Att Biggie lever, att hen sparkar och har tio fingrar och tio tår!
Vad vet jag.
Nu är det dags att borsta tänderna och ge sig av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *