Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Tack Trinco för denna gången

Tack Trinco för denna gången

  • av

Ja, denna gången blev det inte så mycket äventyrande på ostkusten. Tyvärr var det på tok för varmt att orka åka någonstans bort från det svala vattnet eller havets livsnödvändiga vindar. Nej, så fort man började ta sig inåt land slutade det att blåsa helt och hållet och de 32 °C blev mycket påtagliga.

Så det har blivit ett mer traditionellt sol och badande. Plus en liten släng av turistmagsjuka.

Snart ska vi iväg med nattåget till Colombo eller som Mia vill uttrycka det, “Vi ska åka med Hogwartsexpressen”. Vi kommer väl att vara framme på tidiga förmiddagen och ska ta oss söder ut till vår sista anhalt innan resan är slut. Mt. Lavinia.
Kommer att bli mer sol och bad, men även säkert några besök hos släkt och vänner.

image

Njuter av sista solstrålarna vid bengaliska viken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *