Kaffe

Kaffe

Jag har inte druckit kaffe på månader. Jag slutade i samband med att graviditetsillamåendet dödade kaffetörsten, och jag tyckte att det kändes enormt onödigt att börja dricka kaffe innan resan. Sri lankesiskt kaffe serveras lika blaskigt som deras te är starkt och har också bismaker som är rätt så icke-angenäma.

Någon gång i mitten av resan fick jag dock mitt första kaffe-sug på många, många månader. Det var ingen idé att dricka kaffe där och då. Teet är dessutom himmelskt, man vill inte undvara detta.

Men nu, hemma, till frukost. En stor balja hett kaffe och ostsmörgåsar.

Så. Himla. Gott.

Det var som att återse en long lost friend.

Och så var det det här med kläder…

image

Utveckling

Det var dags att köpa ny bh, den andra ökningen i storlek efter att brösten börjat växa.

Nu är vi uppe i fantasi-storlekar när det gäller bh, jag har ALDRIG NÅGONSIN vare sig trott eller önskat att jag skulle få så här stora bröst. Jag har alltid varit väldigt nöjd med att vara ganska plattbröstad. Nu är brösten stora och tunga. Och de… är liksom överallt. Jag är van vid att brösten är något som liksom sitter utanpå bröstkorgen, ganska små och väl avskiljda toppar. Nu börjar brösten liksom redan bak i armhålan, det är liksom stort och köttigt på hela framsidan och översidan av bålen. Okej, sjukt osmaklig beskrivning, men det är ändå så det känns. Jag och mina bröst är inte helt sams.

Innan jag stack iväg till Lindex i Skanstull passade jag på att mäta midjemåttet. 10 centimeter större än ”normalt” och en centimeter mer än Joseph. Sjukt ju.

Och nu, nu ska ni får höra. Jag köpte en amningsbh, som den nya bh:n. Nu tänker jag att brösten nämligen inte ska kunna bli så mycket större, och det känns ju onödigt at ha bh:ar i massor med olika storlekar som inte kommer användas så värst mycket.

Har ni någonsin sett en amningsbh?? De är ju sjukt fula. De flesta ser ut som något underklädesplagg från en 50-talsfilm, två tyg-strutar som hänger sådär ledset. Jag totalvägrar att ha bh:ar som har en söm fram på, som syns igenom tröjan. Många amningsbh:ar har just det också.

Som tur var hittade jag en slät, svart variant som ändå hade lite styrsel i sig. Den fick duga.

Graviditeten gör att jag allt som oftast känner mig otymplig och inte särskilt snygg. Den här bh:n kan knappast göra saken värre. Som tur var jag jag en Joseph-älskling som knasigt nog tycker att jag är vackrast i världen, till och med nu.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *