Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Gravidskalle…?

Gravidskalle…?

  • av

OK… Mia, min underbara fru, har suttit och pluggat hela dagen. Jag är så HILMA stolt över henne och att hon lyckas plugga och jobba samtidigt.
Efter att jag kom hem idag så gick vi på en promenad. Promenaden slutade med inhandlade av godis och lax och räkor för påsken. Vi gick hem, lagade och åt middag och sedan fortsatte hon att plugga.
Ikväll har vi tittat på film och nu är det snart dags att gå lägga sig.
En rätt lyckad dag i det stora hela tycker jag, och en bra start på denna långhelgen. Eller hur?

Men nu hände det. Gravidskallen har slagit till. Jag skulle plocka fram lite jäst och förbereda morgondagens brödbak och mitt i kylskåpet stod en tom matlåda på med locket under sig. Jag frågat Mia om det är hon som ställt den där. Det böjelser med ett tydligt förnekande men slutar i ett skamset och förbryllande erkännande. Ja, detta kan nog hända vem som helst tänker jag. Eller?

image

Klart att den ska stå där!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *