Nöjd

Jag är så himla nöjd och glad.

Jag har haft en bra dag på alla sätt. Jag har fått sova så länge jag behövde, jag har fått baka lite och vi har städat så det är fint och påsktrevligt här hemma. OCH. Jag har gjort klart allt jag kunde med uppsatsen. Jag skickade faktiskt iväg den till handledaren i morse och ska få feedback efter helgen.  Dessutom har jag fått träffa en delar av stor-familjen på nittioårskalaset och nu på kvällen har jag ätit middag och fått härliga kvalitetstimmar med en vän.

Och det är bara fredag.

Ledigt lördag, söndag och måndag.

Mera familjemys, god påskmat och tillfällen att vila. Hur bra som helst!

image

En liten paus. Förresten. Nu har Biggies balansorgan utvecklats. Så nu känner Biggie när jag dansar! Swing it!

Snart blir det påskledigt

Snart så ska jag ta ledigt! Jag har varit så SJUKT duktig idag. Ni förstår inte hur nöjd jag är med mig själv! (Okej att det kanske bara håller i sig tills jag får feedback från handledaren nästa gång… men jag har kommit lååångt!) Efter en arbetsdag från 7-18.00 så får jag anse mig färdigpluggad för idag.

Nu ska vi snart äta kycklingpaj och sedan blir det glass och film. Och helt sanningsenligt är min ovanstående tidsangivelse inte, för jag hann faktiskt ta en solig promenad också.

Kvar att göra innan jag är färdig med uppsatsen för nu är att sammanfoga försättsbladet med resten, göra en innehållsförteckning och sidnumrering samt skriva abstract på svenska och engelska. Joseph ska hjälpa mig med innehållsförteckningen ikväll, resten blir morgondagens uppgift. Jag ser slutet på tunneln! 

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *