Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Grabbardag och brända händer

Grabbardag och brända händer

  • av

Igår var jag ute på en heldag med Viktor Viklund (från viewtifulviktor) och sex andra härliga gubbar och hade HD-i-HD (HelDag i High Definition).

Nördigt? Ja, kanske. Roligt? DEFINITIVT!

Vi startade kl. 11 hemma hos en av killarna. Vi käkade lunch och förberedde middagen. Sedan var det ca 11 timmars spelande i multiplayer av ett spel som heter “Two Worlds 2”. Ingen utav oss hade spelat detta förut, men vi spelade och segrade och klarade hela multiplayeräventyret under kvällen. ca ½ kg godis + ½ kg snacks fanns till förfogande för varje spelare (vi var åtta) och massor med läsk. Inte för att allt gick åt, men överflödet är liksom en del i konceptet. Åtta TV-apparater och åtta PS3or.

Hemskt roligt! Vi spelade tillsammans, med ett gemensamt mål och lagandan var hög. Det fanns bara ett problem. Vid förberedelserna till middag, som var en “chili” hjälpte jag till att hacka med chilin till grytan. Det blev ca 8 piri-pirichilin och 3 habaneros. Mitt misstag var att jag inte hade några handskar på mig och chilin ville liksom inte släppa taget om mig. Mina händer sved hela kvällen och varje gång jag åt godis eller snacks och slickade av ett finger så brände det till i munnen. Maten blev inte så överdrivet starkt, men mina händer höll inte med.

När jag kom hem var det inte roligt att ta ut linserna och imorse var det ännu jobbigare att stoppa i dem igen. Det känns som att jag har brännskador under naglarna och varmt vatten är inte min kompis. Tänk att det kan vara SÅ starkt?!?

Gråtiga chili-ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *