Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Hjärtljud

Hjärtljud

Idag hängde en fantastisk grej: Jag fick höra Biggies hjärtslag! Det hände precis när vi vaknade för en stund sedan. Väckarklockan ringde och vi öppnade sakta och försiktigt våra ögon, båda i någon förhoppning om att man hörde fel och att det bara var en dröm. Men så började vi att ta oss upp och mitt i det sa jag först god morgon till Mia och sedan la jag huvudet mot Mias mage och sa god morgon till Biggie. Det var då jag hörde det! Dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk! Hur snabbt som helst, eller ungefär dubbelt så fort som en vuxens hjärta.

Helt otroligt. Dagens guldkorn knappt innan dagen börjat. Vilken fredag det lär bli!

1 kommentar till “Hjärtljud”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *