Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Tråklördag vs Mia o.Joseph 1-1

Tråklördag vs Mia o.Joseph 1-1

Idag ser magen ut som ett ägg. Ett randigt ägg.

Jag fick den här klänningen av en av systrarna i påskas. Den är en ny favorit!

image

Ikväll har vi idel tråkiga uppgifter framför oss:

– Fylla på med silikon i några fogar i köket

– Ta tag i föräldrapennings-frågan och gå någon slags web-kurs på Försäkringskassans hemsida.

– Författa en milslång inköpslista till kyrkans gemenskapsdygn nästa helg. Vi är matansvariga. Det i sig är inte tråkigt. Men att skriva själva inköpslistan har vi ändå dragit oss för. Vi är ju inga proffs direkt. Mängerna och volymerna är ganska svåra.

Hej hopp! Men sånt måste också göras. Och vi har i alla fall redan städat. Miao.Joseph vs. Tråkdagen 1-0.

Dagen som den blev:

Vi var på  årsmöte i kyrkan. Då fick Biggie för sig att det är en bra idé att ha sparkkalas. Så NU är det fullt ös!

image

Vi har inte hunnit med ens hälften av vad vi tänkte idag, känns det som.

Och HUR kul är det att tillbringa lördagskvällen med att surfa runt på Försäkringskassans sida och försöka få grepp om föräldrapenningen? Jag tycker ändå att jag är ungefär normalbegåvad, men jag kan inte påstå att jag riktigt fattar hur det funkar.

Dessutom har mina fina kängor gått sönder, alldeles perfekt olägligt med tanke på den decimeterdjupa slask som vi fick pulsa igenom idag.

Vi hann inte heller äta någon lunch innan församlingsmötet idag, och vi kom hem först efter 18.00. Tills vår middag var klar hade jag både sålt smöret och tappat pengarna. Jag kände mig helt slut och fruktansvärt nedstämd. Och har inte helt kunnat rycka upp mig efteråt, fast jag både fått god mat och lite godis.

Det som vi alltså inte hunnit göra idag är inköpslistan till lägret. Och det är ett sånt där borde-göra-dåligt-samvete som bara skaver och moler inom mig, tills det blir gjort.

Gaaah! Tur att det är en dag imorgon också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *