Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Bäbisbegär

Bäbisbegär

  • av

I helgen har vi som sagt varit på gemenskapsdygn med kyrkan. 30-ish personer ute på Gålögården. Både Mia och jag hade dels hand om maten och dels var sin workshop som vi höll under lördag. Mia hade massage och avslappning och jag hade en italiensk matlagning/pasta workshop. 8 personer fick jag till mitt förfogande som aldrig gjort hemmalagad pasta förut. Men snart jobbade de på som veteraner och vek runt 100-200 pasta kuddar fyllda med svamp, spenat, ricotta och parmesan. Till det hade vi en bechamel och en tomatsås och serverade en förrätt med apelsin, dadlar och rödlök plus sallad och bröd. Mums!

Vi har haft det otroligt gött trots att det blir lite sömn, mycket jobb och planering.

Förutom gemenskapen och att äta och ha det gött tillsammans med vänner som man uppskattar så fanns det ett särskilt guldkorn under dygnet. En liten en månaders bäbis som heter Doris. Oj oj oj, som det sätter igång tankarna när man håller en sådan liten skrutt. Tänk att om tre månader så kommer vi att ha en sådan liten?!?! Det är helt sjuk.

Nu sitter vi hemma och ska alldeles snart engagera oss i bostadsföreningens städdag och med världens bäbisabstinens.

image

image

Snälla mamma Ellinor och pappa Linus som lånade ut sin fina dotter till oss under ett par dyrbara minuter (plus tillåtelse att publicera bild på henne).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *