Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Det är nära nu!

Det är nära nu!

Fick precis syn på det här:

“Hej alla Ni som har anmält Er till examination v.22.

Fr.o.m den 2 maj-2012 kommer information att ligga ute på anslagstavlan gällande examinationsschema; datum, klockslag, opponent samt examinator, urkund samt inlämningsrutiner att finnas på denna sida. Som ni säkert känner till kommer senaste datumet för inlämning av examensarbetet vara den 14 maj.”

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Det är olidligt spännande! Jag har lite kvar att fixa, ett tillfälle till att sitta ner med handledaren och prata, och sedan ska den in. Men de stora frågorna är ju: Vem blir min examinator?? Vem ska opponera på mitt arbete? Vem ska jag opponera på?

Svartsjuka?

Tror ni att Big Bird kan känna närvaron av andra bebisar? Det var lite knasigt, för under dygnet som vi umgicks med lilla Doris så kände jag inte en enda spark.

Det gick flera timmar efter att vi kommit hem igår innan Biggie satte igång med frivolterna som vanligt. Kanske var h*n svartsjuk?

Idag är Biggie igång för fullt som vanligt, och har också hittat ett nytt ställe att sätta sina fotavtryck – på höger (såklart, alltid höger) sida, men så långt bak och så långt ut på sidan att jag knappt kan fatta att livmodern kan sträcka sig dit. Även om jag förstår det logiskt, så undrar jag vart katten alla andra inälvor tar vägen.

Nu har jag alldeles nyss varit ute och sopat och plockat fimpar på trottoarerna och parkeringen här utanför oss. Det är inte supermånga av aktiviteterna på den gemensamma städdagen som är gravidanpassade, så nu tar jag en liten paus. Joseph är ute och rensar bort ogräs mellan gatstenarna utanför porten.

Grannfynd

På vår förenings gemensamma städdagar så har vi möjlighet att slänga grovsopor, eftersom det ställs ut stora containrar på parkeringen utanför. Folk kommer och lämnar och slänger grejer, och det som ser schysst ut ställs åt sidan. Då kan alla gå omkring och titta om det är något de vill ha, innan det slängs.

Idag hittade vi lite roliga grejer!

Jag hittade två handväskor som ser helt oanvända ut. Den ena, den blå, är väldigt lik Josephs nya. Lite småskojigt. På skinnmärket mitt på står det ett märkesnamn och sedan 1973. Jag tyckte också att den lilla, lilla skinnväskan var fin. Den är i storleken av att rymma plånbok, nycklar och mobil. Ganska lagom till en del tillfällen.

image

Jag äääälskar Ture Sventon! Det fanns maaaassor med böcker. Jag var inte på humör för att leta bland alla gamla “vuxenböcker”, även om det fanns guldkorn av både Hemingway och Strindberg. Men en av Åke Holmberg, det kunde jag inte missa!

image

Nästa grej var lite knasig, men kanske kommer den till användning: 8,2 kilo julpaketpapper! Den stod där så snäll och fint inplastad, jag kunde inte låta bli.

image

Jag mådde illa imorse. Alltså riktigt himla tjyvtjockt. Vecka-13-illa.

Sådär att jag snabbt som ögat fick äta något, rusa för att hitta en lämplig hink och sedan lägga mig ner och tänka glada och absolut icke-kräks-relaterade tankar.

Jag låg en halvtimme eller så, och sen gick det över. Tack för det!

Men ni förstår kanske hur rädd jag blev. Inte det här, inte igen! Jag orkar inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *