Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Ett primtal…

Ett primtal…

  • av

Igår var det den 21 april 2012. Det var också min 29de födelsedag. Det firades inte som vanligt eftersom vi var på “läger” (läs föregående inlägg). Jag hade i alla fall ca 30 personer som sjöng för mig och många gratulationer både personligen, via telefon, sms och facebook. Jag är inte den som är så noga med att jag ska firas. Man blir liksom inte ett år äldre över natten, utan snarare en dag äldre. Men men. 29 år, konstigt. Ett år kvar till 30 säger alla. Ja, det är ju sant. Men 29 är ju fint i sig. Det är till och med ett primtal, vilket jag tycker är särskilt tilltalande.

Ett primtal, för de som inte är invigda, är ett tal som enbart är delbart med 1 och med sig själv (om man vill ha ett heltal). Är detta viktigt? Är detta av betydelse? Kanske inte, men nörden i mig tycker om det än det samma.

När vi kom hem från gemenskapsdygnet (typ vid 20-tiden) var vi både trötta och hungriga. Det blev köpepizza, vilket var perfekt i situationen. Jag fick också min födelsedagspresent av min underbara Mia. En härlig väska från Sandqvist i marinblå kanvas och läder. Perfekt för mig, för nu kan jag sluta gå till jobbet med påsar och matkassar och ha en riktig och riktigt snygg väska! Jag inväntar även ett hemligt paket från mina föräldrar som kommer på posten (ännu inte kommit fram än). Undra vad det kommer att vara?

image

Sååå fin! Visst kan man känna lukten av läder och nytt!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *