Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Nu när vi alla vet

Nu när vi alla vet

… hur Biggie ska se ut, så kan jag ju berätta för er alla hur jag ser ut nuförtin:

Svartklädd dagen till ära. Stor, rund och oformlig.

Japp, så nu vet vi

Fick ett sms idag:

“Träffade Biggie i natt! Underbar och ljuvlig! Kunde dessutom skratta och brottas en timma efter födsel! Inte helt oväntat överbegåvad och överlägsen på alla sätt. Längtar efter att få sen hen IRL… Ha en fin dag!”

Jag blev ju tvungen att fråga mer. Här är ju nån som har koll på läget! Hur ser Biggie ut, tro? Och är det en tjej eller kille?

“Inte alls som jag föreställt mig, utan ljus, ljust brun (tänk typ grek eller Sofia fast ljusare, alltså inte svensk rosa-isch, om du förstår) mörkbrunt hår (en hel del, precis som jag tänker i verkliga verkligehten) OCH blekt ljus, ljusgröna ögon hade hon. =). Sjukt vacker och annorlunda, men ändå lite logiskt.”

Vi får välan se… 

Jag har för övrigt traderafyndat

image

40 spänn + frakt för ett par handsydda skinnkängor i perfekt storlek.

Inte särskilt gravidvänliga, men whatthehey, jag ska inte vara gravid resten av mitt liv…

Sååå…Stockholm 1520

Idag har jag näsblod igen. Jag kände att det var fuktigt i ena näsborren när jag promenerade till jobbet. Torkade lite med fingret och såg att det blev alldeles rött. Rackarns, inget papper hade jag heller.

När jag väl kom till jobbet var jag kladdig och färggrann.

God morgon och välkommen, tisdag!

Från och med idag är vi inne i vecka 27 och därmed även i tredje trimestern. Hej vad det går!

Biggie och jag firar med en apelsin, en järntablett och ett helt sparkkalas.

Två tredjedelar avklarade, bara en månad kvar att jobba, och våren är på gång! Det känns sååå skönt!

Biggie hör bra nu. När vi kom hem nyss så tappade Joseph nycklarna i golvet med en skräll. Biggie hoppade till rejält. Stackarns lilla hjärtat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *