Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Barnmorskan

Barnmorskan

Jajamensan, hb-värdet fortsätter nedåt. Det finns alltså naturliga förklaringar till min dödströtthet. Jag sover ju så bra på nätterna, så det kan ju inte vara det. 105 hade jag nu (114 förra besöket). Normalspannet för friska kvinnor ska annars vara mellan 120-150. Senaste gången jag var och gav blod hade jag 132, jag tror jag brukar ligga någonstans där annars.

Blodtrycket var fortfarande lågt, 100/60. När vi har testat hemma (jag lånade hem blodtrycksmanschett från jobbet) så hade jag 90/50 i vila.

SF-måttet var 24. Hon visade att det låg mitt i normalintervallet på kurvan och sa att jag kunde försvara mig med det om någon sa att de tyckte att magen ser liten ut. Jag tycker mest att folk ojar sig över att jag är så stor, så det är nog ingen fara med det… Men skönt i alla fall att få en bekräftelse på att allting växer som det ska.

Biggies hjärtfrekvens var 144 idag igen. Det finaste, fina lilla hjärtat!

Jag hörde om en kollega som nyligen fått missfall i vecka 16 idag. Jag blev så otroligt tacksam över Biggies hjärta som slår så fint där inne. Det är värt alla krämpor, det är det!

Jag har googlat runt på alla sorters järnrik mat idag. Vi äter redan mycket järnrik mat, kött och bönor, spenat, broccoli och persilja. Jordgubbar och torkade aprikoser ska tydligen också vara bra. Och havregryn. Helt plötsligt så började mitt nya havregrynsgrötssug få en annan innebörd. Kroppen kan.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *