Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Vecka 26

Vecka 26

Vi har kommit till vecka 26 och Mias mage har gått från att enbart vara där till att på alla sätt göra sig påmind. Det mest påtagliga är när Mia ska ta på sig strumpor. Oj så det tjostas och hej vad det flåsas. Jag vill inte påstå att det är rent komiskt (ok, liite roligt är det), men bara det faktum att det känns så annorlunda att Mia låter så mycket vid sockpåtagning gör att jag allt som oftast fnyser till. Jag menar det inte, men det kommer liksom bara av sig självt.

En till sak är Mias kondition. Fast här beror det nog mest på hennes hemskt låga blodtryck och hemoglobinvärde (läs järnvärde). För er som vääntat på veckans magkort kommer den här! Bara 14 veckor kvar!!!

image

1 kommentar till “Vecka 26”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *