Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Ikea och första försöken till “nesting”

Ikea och första försöken till “nesting”

När Simon och Jenny ändå hyrde bil  för sitt flyttlass passade vi på att svänga förbi IKEA. Vi hade ju ändå ett gäng grejer vi behövde köpa inför Biggies ankomst. Egentligen vill jag inte börja köpa för mycket grejer än, men lite möbler och sånt kändes praktiskt att få hem när en bil ändå stod oss till förfogande.

image

… ja, och en del sötsaker också… Vi ska ändå ha gäster i en månad, det går nog åt…

image

En ny badrumsmöbel införskaffades. Det kommer väl behövas mer förvaring till blöjor och dylikt framöver.

Och för våra inneboendes personliga integritet, och så småninom för Biggies nattsömn – draperier att dra för och “stänga” emellan vardagsrummet och lilla rummet. Draperierna är grå, det är dagsljuset som ger det blåa intrycket. På dagtid kommer vi ha dessa isärdragna, så att vardagsrummet blir ljust som vanligt.

Draperierna behöver sys upp, hos vem kan jag göra det??

image

Vi köpte också en byrå till Biggies rum, men den får stå i sin förpackning i källaren tills Simon och Jenny flyttat igen. Nu är lilla rummet fullt av deras möbler och grejer. När de flyttar sen i juni så ska vi hämta hit alla bebisgrejer från systrarna, och då ska vi börja ordna inför Big Birds ankomst på riktigt.

Nu ska vi äta ris och curry och ta kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *