Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Sletnast i stan

Sletnast i stan

image

Jag borde tvättat håret redan igår. Och jag hann varken göra det eller sminka mig efter träningen imorse. Jag har haft en urusel dag på jobbet. Så stressig att jag knappt hann bringa ordning i en tredjedel av allt jag borde. Det bara snurrade runt i huvudet på mih tilslut, samtal jag borde ringa, journalanteckningar jag borde skriva, saker som inte får glömmas bort tills nästa vecka.

Dessutom är jag som vanligt fredags-slut. Nu är jag sådär trött så jag knappt vet hur jag ska ta mig hem. Dessutom ser jag ut som att jag nyss rymt från någonslags anstalt.

Jag ska hem och dra något gammalt över mig.

6 kommentarer till “Sletnast i stan”

  1. Lugn.. Du är i gott sällskap.. Ja tvättade håret i måndags senast.. Ska försöka krångla mig ner i badkaret med fotEn på utsidan och tvätta min stackars kropp…

  2. Jag tycker iaf att du är jättefin fast än du ser ut som om du rymt från en anstalt och Biggie märker ju inte om du tvättat håret eller inte så jag tror att vi iaf är 2 som tycker du är fin ändå 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *