Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Globen med päronen

Globen med päronen

  • av

Medan Mia jobbade igår spenderade jag dagen med mina föräldrar. Vi började med en utflykt till Globen och åkte upp i “Skyview”. Nice utsikt faktiskt och fantaskiskt väder. Därefter gick vi en liten shoppingrund för att sluta hemma och äta lunch. Man glömmer bort ibland hur mycket man trivs med sina föräldrar. Synd att de bor på andra sidan landet bara…

image

image

Uuupppp!

image

Thathi = Pappa på sinhala

 

Annars har vi firanden i dagarna två

Igår åt vi  middag på Marie Leveau. En restaurang här på Söder vi kan rekommendera å det varmaste! GOD mat och väldigt trevlig personal Idag hade vi kalas med Mias alla systrar och familjer. Vi åt tårta ute i solen och lekte i parken!Vi gjorde finfina smörgåstårtor till  kalaset. En club-sandwich-tårta och en med fisk och räkor. Gottgott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *