Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Vecka 30

Vecka 30

  • av

Det är sent och jag skriver inte mer än detta: Biggie’s big!

image

Och så några reflektioner jag började  skriva för två månader sedan. När jag väl börjat skriva kom jag på att det blir nog mycket värre. Nu är dock tiden inne. Nu är det dags. Nu har Biggie blivit, en kung fu master!–

2012-03-23
Nu är Biggie en riktig sparkare. Helt sjukt! Mia börjar tycka att hen inte måste knöla runt så mycket där inne. När jag lägger mitt huvud mot magen och pratar med Biggie får man allt som ofta svar i form av spark mot örat.

2012-05-23
Jag förstår ju lite hur jag tänkte för två månader sedan. Biggie sparkade ju så klart en del jämfört med hur det var innan då man inte kände några rörelser alls. Men idag spelar Biggie i en helt annan liga. Nu är det mer så att Mia har ont på riktigt av Biggies sparkar och att det är så trångt där inne att huden lyfter av sparkarna.
Man undrar även en del hur Biggie kommer att vara när hen kommer ut. Om det är så här mycket liv och rörelser inne i magen, hur blir det inte sen? Vi lär inte få en lugn stund och Biggie kommer att lära sig att klättra väggar och kasta kaststjärnor innan hen börjar gå.
Den som väntar får se. Jag kommer inte bli  förvånad om Biggie kommer ut med pannband och karatejacka. Eller, jo kanske lite då.

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *