Semester?

Nu är vi på väg söder ut och anländer i Göteborg om fyra timmar. Mia jobbade sin sista dag och jag tar ut semester. Innebär det att Mia är på semester med mig, eller är jag på havandeskapsledighet med Mia? Förvirrande. Klart är dock att jag inte får pengar från försäkringskassan nästa vecka, så vi kan kalla det mer av semester än något annat. Så vad är vi då på för resa? 30 års firande och träffa släkt och vänner. Tyvärr är inte tiden ens bästa vän och därför blir det som vanligt att man inte hinner med alla och det är alltid lite tråkigt.

image

Mia och Biggie läser

Related Posts

Comments (1)

Sommarlov är väl ett ganska lockande begrepp?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.