Sista fredagschokladen?

image

Min fredagsvana på jobbet är att lyxa till det med varm choklad istället för morgonkaffe. Får se om jag fortsätter med den vanan hemma nu framöver…

Jag promenerade till jobbet sista gången idag också. I spöregn. Jag är ju envis som en åsna, och jag hade bestämt mig för att jag skulle klara av att gå till jobbet ända in i det sista. Jag är blöt in genom alla kläder, men det var det värt. Jag klarade det!

Dagens uppgift är att rensa jobbmejlen och städa på datorn. Inget betungande, direkt.

Ha en bra fredag, mina vänner!!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.