Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Filminspelning

Filminspelning

Igår fick Joseph ett mejl från bioklubben där de eftersökte statister till en filminspelning till nästa vecka. Han skickade på skoj ett mejl och anmälde mig, och skickade med bilden från igår, den med den randiga tröjan.

Nästan genast fick vi svar – de undrade om jag kunde komma redan idag, fredag. Jag svarade att jag var upptagen på förmiddagen (barnmorskan, vila, frisörbesök) men att jag kunde på eftermiddagen. Jag frågade också om min syster fick följa med, eftersom vi hade bestämt att hänga.

Så blev det. 13.30 åkte jag och Fia till Sophiahemmet och fick vara med på inspelningen av några scener där Kjell Bergqvist spelade patient. Fia fick vara sköterska, jag fick vara patient. Vad den höggravida kvinnan gör i väntrummet på prostatamottagningen, det finns inget bra svar på dock…

Det var mycket väntan, omtagningar och väldigt lite action. Men ganska trevligt och såklart lite spännande att få se sådär bakom kulisserna.

Ja, det var lite om min dag. Vad har ni gjort?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *