Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Hela havet stormar

Hela havet stormar

Biggie har legat med huvudet nedåt och i startposition sedan flera veckor tillbaks. Sist jag var hos barnmorskan var huvudet ruckbart fixerat och jag kände mig lättad. Av allt som kan gå fel så skulle inte en felvänd bebis vara orsaken, i alla fall.

I natt härjades det runt något så vansinnigt inne i magen. Jag fick verkligen intrycket av att Biggie slet loss organ och möblerade om fullständigt.

Och nu känner jag inget huvud nere i bäckenet och magen har ändrat form igen. Magen är  bredare på tvären igen. Jag har verkligen ingen koll längre, det sticker upp random kroppsdelar lite varstans under huden på magen.

Skit också! Det är min spontana känsla. Jag hoppas ju såklart att Biggie ska vända sig rätt igen, det finns ju gott om tid för det. Men jag vet inte fram emot samma härjande igen. Det är verkligen för trångt därinne för dylika eskapader.

Men hellre det än att behöva utsättas för vändningsförsök eller i “värsta fall” behöva göra kejsarsnitt.

Jaja. Jag ska till barnmorskan på onsdag igen, och tills dess har Biggie säkert kommit på bättre tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *