Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Nya fina glas

Nya fina glas

image

Vi har inte haft några riktigt fina glas förut. I höstas vann jag 6 stycken handgraverade champagneglas från Munka, och nu när vi fick tillbaks på skatten så bestämde vi oss för att införskaffa vinglas i samma serie. Vi har tittat på höga glas länge, men har inte riktigt kunna bestämma oss. De som är “inne” just nu verkar ju vara halvlitersbaljor, och jag känner att jag inte vill ha för stora vinglas. Dessa är vackra, handgraverade och dessutom lämplig för både vitt och rött vin samt öl. Skönt tycker jag, så slipper man ha massor av olika sorter i skåpen här hemma, utan att känna att man dukar med “fel” glas. Jag tycker att dessa är otroligt vackra, klassiska och dessutom praktiska. Att de står väldigt stadigt på en ganska tjock fot känns inte heller som en jättedum idé, då kommer Biggie kanske kunna få dricka saft i dem på kalasen om några år! Ja, just nu är det här en stor sak i min lilla värld!

1 kommentar till “Nya fina glas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *