Lycklig!

image

Mitt examensbevis kom nyss på posten! Hurra! Och imorse fick jag mejl av en av forskarna på KI som jag samarbetat med gällande min uppsats – hon hade översatt texten till engelska och tanken är att den ska publiceras i någon vetenskaplig tidskift! Spännande! Jag firar med att äta resterna av gårdagens middag, så gott att jag blir alldeles stolt över mig själv: Ugnsbakad lax, färskpotatis, stuvad bladspenat, en senapsdressing och sallad. Förmiddagen har jag spenderat i solen läsandes. Förutom den svängen jag var inne på biblioteket för att förnya bokhögen. I eftermiddag ska jag se över den engelska versionen av uppsatsen för att se om jag har några kommentarer eller förslag på ändringar.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *