Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Vecka 35

Vecka 35

Vi går in i vecka 36 och det börjar nästa pirra i kroppen för att det är så nära. Samtidigt kanske faktiskt vara så att det dröjer ytterligare två veckor efter den 1 augusti, så det är bäst att inte få upp förhoppningarna. Hur som helst så är förhoopningarna höga. Tänk att få träffa vår lilla Biggie snart!

image

Titta NOGA nu så ser ni att naveln börjar puta UT! Titt-tut!

Eller?

På väg in i vecka 36. Känns som att magen börjar sjunka och Biggie håller på att fixera sig i bäckenet. Naveln växlar från att vara platt till att puta ut till och från. Alltså inget plopp som man trodde i början.

Den kalla sommaren gör att brösten ömmar. När jag går om kring på stan känns det att folk kolla på mig.

image

Kom ut snart Biggie, vi längtar efter dig!

2,8 kg Biggie

Ok, Biggie väger kanske inte riktigt 2,8 kg än. Enligt vårdguiden och diverse graviditets-appar bör Biggie i slutet av veckan närma sig 2,6 kg. Men det är nära nog. Vattenmelonen på bilden väger dock 2,8 kg på pricken. Den kommer dock enbart gå ner i vikt de närmsta dagarna! Mums! 🙂

image

Melonen känns också lite mer kompakt än vad Biggie är. Eller? Kanske Biggie är så stor om han/hon kurrar ihop sig?

 

Etiketter:

2 kommentarer till “Vecka 35”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *