Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Trist kväll

Trist kväll

Joseph är ute på middag med ett gäng kollegor ikväll. Eftersom de skulle hålla till i Södertälje kom han inte hem emellan. Jag har varit ensam exakt hela dagen. Det är ju i och för sig mitt eget val, jag hade kunnat vara påhittig och träffat någon. Istället har jag promenerat, läst, varit på spinning och legat ute i en park hela dagen. Jag har småpratat litegrann, ett par meningar bara, med instruktören på gymmet. Och sen har jag småpratat med Biggie.

Men ändå, en tyst och stillsam dag.

Nu på kvällen börjar det verkligen vara lite för tyst och stillsamt. Jag har tråkigt och känner mig ensam.

Jag tänkte kolla på fotbollen ikväll.

Och nu, nyss, så slog mig tanken – vi har godis hemma! Kanske ska jag…?

Jag brukar aldrig äta godis ensam och så gott som aldrig på veckodagar. Det är liksom min och Josephs idé för att litegrann hålla koll på sötsaksintaget- fika, desserter och godis tar vi på helgerna. Det har hänt en gång under den här graviditeten att jag köpt godis och ätit själv, bara för att. Det var typ precis där i svängen när illamåendet höll på att släppa och jag var superhungrig när jag åkte hem från jobbet en eftermiddag. Då köpte jag en påse Gott&Blandat och åt kanske halva påsen på vägen hem.

Och ikväll undrar jag om jag inte ska äta lite godis, faktiskt. Det kan jag vara värd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *