Hejdå Forsgrenska!

Vårt gym stänger för sommaren i slutet av den här veckan. Därför blir dagens styrketräning sista passet på vårt hemmagym på några månader, antar jag. De öppnar igen i slutet av augusti, men då lär ju jag kanske inte vara i form. Vi får se. VI roade oss med att ta massa barbamama-kort idag.

Jag hade tänkt gå på sista spinningpasset imorgon, men jag har bokat en lunchdejt med en kursare från Göteborg som är i stan, så det blir inget med det. Sista spinningen blev i vecka 36, alltså torsdags. Jag ska nog försöka gå iväg till gymmet och få lite träning gjord ändå. Men det är ju så rackarns skönt att ha någon som säger åt en vad man ska göra! Jag gillar att konditionsträna med instruktör!

image

image

image

image

image

image

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *