Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Jahapp…

Jahapp…

Mina dagliga promenader blir ungefär 4-5 kilometer, och eftersom de förläggs här på Söder så blir de oftast ganska backiga sådana. “Söders höjder” är ju inte ett uttryck som kommit till utan orsak…

De senaste dagarna har det blivit lite väl mycket promenerande – morgonpromenad +  strosning på stan i några timmar. Igår väll var jag på gymmet och cyklade också.

Kanske att det straffade sig i natt – jag hade ordentligt svårt att vända mig i sängen eftersom det värkte så i bäckenet.

Innan jag klev upp ur sängen så funderade jag på att skippa promenaden idag och bara vila mig. Sen när jag väl gick upp märkte jag att jag trots allt mådde ganska bra och att det nog skull funka med en promenad i alla fall. Jag valde en annan promenadväg idag, dock, och höll mig här i mitten av Söder. Härifrån till Mosebacke och Fjällgatan, till nytorget, ner till Skanstull och så Ringvägen hem. Blev en promenad på 5,38 km faktiskt, men inte alls så jobbig eftersom det är ganska slätt.

Jag ska ju tillägga att jag har pretto-bekvämskor och fotbäddar, annars hade det aldrig funkat att gå så här mycket. Jag kan starkt rekommendera Team Olmeds standardfotbäddar – de är otroligt sköna, ger en bra dämpning och ett bra stöd för ömma fötter!

Innan jag gick ut imorse så googlade jag lite på hur långt andra gravida brukar promenera. Ni vet, det finns ju forum och diskussionstrådar för precis allt och ingenting som rör en graviditet. Jag kom in på en tråd som handlade om att folk spekulerade kring vad som kan sätta igång en förlossning – och det var mååånga som skrev att de hade gått en “långpromenad” och sedan hade det kommit igång. Det är bara det att deras engångs-långpromenader verkade vara ungefär som mina dagliga. Rackarns, tänker jag, jag har säkert vant kroppen vid det här. Så det knepet lär ju inte funka för mig.

Biggie kommer såklart ut när hen själv vill. Jag tror inte på några såna där tips, knep eller huskurer. Men ändå. Det vore ju typiskt om min aktivitetsnivå på något sätt skulle göra så att Biggie vill stanna inne extra längre! Men så kan det inte heller va, visst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *