Konstigt

Idag mår jag konstigt. Är trött (mer än vanligt), yr och illamående. Troligen är det mitt låga blodtryck som spökar, men det känns lite obekvämt ändå. Efter att jag gått upp vid halv sju imorse och ätit min frukost somnade jag om och vaknade vid tio. Då gick jag ut på min promenad, men jag kortade ner den och valde befolkade gator istället för nere vid Årstaviken, ifall jag skulle svimma.

Två bra saker har jag och Joseph på var sitt håll lyckats göra idag:
– Jag har köpt sprayfärg för metall. Vi ska fräscha upp skötbordet litegrann.
– Joseph har bokat service för barnvagnen, imorgon ska jag gå dit med den.

Jag är bra sugen på att sätta igång med att fixa med skötbordet, men jag tror att det kanske inte vore så nyttigt att andas in sprayångorna. Så jag får vänta på att Joseph och jag får tillfälle att göra det tillsammans.

Nu ska jag bara ligga här på soffan på balkongen och ta det lugnt fram tills dess att det är dags att fixa middag. Skööönt!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *