Allt är redo

Babyskydd, kläder med tillhörande byrå, blöjor, salvor, skötbord, barnvagn, skötväska, babygym, nappar och den idag hitlevererade spjälsängen. Nu tror jag att ALLT är på plats. Allt är redo för att Biggie ska komma till världen. Till och med förlossningsväskan är packad och klar. Nu vet jag att allt ett barn behöver är kärlek, mat och tak över huvudet. Men nu har vi till och med pimpat upp lägenheten och gjort iordning så att Biggie verkligen ska känna sig välkommen. Är det inte då lite otacksamt när ungen vägrar komma ut?!? Ja ja, vad gör man? Efter en skön promenad till och från hornstull och en trevlig kväll på Lasse i parken, där vi lyssnat på en kompis som uppträdde med sitt band, sitter vi här nu i soffan och bara väntat på att vattnet ska gå. Sunt va?

image

Preliminär plats för sängen

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.