Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Slottsutflykt

Slottsutflykt

Igår hade jag en underbar dag tillsammans med mina systrar, deras familjer och mamma på Sturehofs slott. Det är ett annat Stockholms-semester tips. Man åker dit med bil, det ligger ganska nära Alby. Det finns stora härliga gräsmattor utmed en allé ner mot vattnet. Om man är en sån som tycker om att dyka från bryggor så kan man bada där också.
Det finns ett slottscafé med makalösa bakverk och standardglass. Barnen kan springa fritt och leka och de vuxna kan njuta av sommar och fika.

Vi hade så mysigt! I vår familj är vi världsbäst på att slänga ihop halvstrukturerade knytkalas. Emelie tog med kycklingspett. Jag och mamma gjorde färskpotatissallad. Fia och Nathalie hade marinerat lax som vi grillade. Utöver det fanns två sorters melon, ananas, chokladkex och dricka.

Joseph, stackaren, var på jobbet som vanligt. Vi hoppas inneligt att det ska kännas värt det att han sparat all sin semester tills att Biggie ska vara ute.

När jag kom hem var jag suuuuupertrött eftersom jag inte vilat något på dagen och dessutom varit i solen nästan hela tiden. Jag och Joseph åt lite middag och sedan sov jag några timmar. Vi kollade på film och gick sedan och la oss.

Nu på förmiddagen har Joseph bakat bröd och vi har ätit en sen frukost. Snart kommer Emelie och familjen på lunch. De kommer med de sista nesting-komponenterna: spjälsängen och kanske några andra detaljer.

Så snart är vareviga detalj färdig för storkleverans! Igår försökte både mamma, alla systrarna och några av syskonbarnen prata allvar med Biggie och magen. Kom uuuuut nu, säger vi alla!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *